Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα…!

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η συνάντηση της Επιτροπής του Πανιωνίου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα…
Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα όσα αφορούν την ένταξη των «κυανέρυθρων» στον πτωχευτικό κώδικα, με την Πολιτεία να δείχνει τη διάθεση να βοηθήσει στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είχαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Βαγγέλης Σουφλέρης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Επιτροπή Σωτηρίας για την υπαγωγή της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα και ενημέρωσαν τον Γενικό Γραμματέα για αυτές που θα ακολουθήσουν.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η πλευρά της Πολιτείας έδειξε τη διάθεση να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Επιτροπής Σωτηρίας για την επίτευξη του στόχου της, καθώς διαπίστωσε ότι αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι προσπάθειες θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μέχρι το τέλος του μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: