Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στην Αθήνα ο Φαν Ντεν Μπρομ!!

Συνάντηση με τον Ολλανδό προπονητή, Φαν Ντεν Μπρομ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική.

Στην Αθήνα ο Φαν Ντεν Μπρομ
Ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι ο Φαν Ντεν Μπρομ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αυτή την περίοδο. Ο 47χρονος Ολλανδός προτάθηκε τα τελευταία 24ωρα από ξένο μάνατζερ, εκφράζοντας μάλιστα, την επιθυμία του να έρθει ο ίδιος στην Ελλάδα για να συναντηθεί με την ηγεσία της ομοσπονδίας.

Έτσι λοιπόν, ο Φαν Ντεν Μπρομ συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο, Γιώργο Σαρρή στην Αθήνα. Συμφωνία δεν υπάρχει ωστόσο η κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα. Το κασέ του πρώην προπονητή της Άντερλεχτ καλύπτεται από το μπάτζετ που διαθέτει η ΕΠΟ, όμως η πρόθεση των στελεχών της ομοσπονδίας είναι να δουν κι άλλους υποψήφιους τεχνικούς πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Στην προπονητική του καριέρα ο Φαν Ντεν Μπρομ έχει εργαστεί την τριετία 2004-2007 στη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ και από μία χρονιά στη Ντεν Χάαγκ (2010-2011) και τη Φίτεσε (2011-2012), πριν αναλάβει τη διετία 2012-2014 την Άντερλεχτ.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει στην Αθήνα ο Μάρκο Ταρντέλι και ο Μάρτιν Γιολ. Η ΕΠΟ είχε κλείσει ραντεβού με τους δύο προπονητές ώστε να συζητήσει μαζί τους την προοπτική να κάτσουν στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Ο μεν Ιταλός έχει συμφωνήσει και υπάρχει προφορική συμφωνία, ο δε πρώην τεχνικός της Φούλαμ εσχάτως έχει ρίξει τις αποδοχές του στις 650.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, μπορεί το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αλλά η περίπτωση του Δανού είναι πολύ δύσκολη διότι το ετήσιο συμβόλαιο που αξιώνει φτάνει το 1,3 εκατ. ευρώ. Στις πρώτες επαφές παρουσιάστηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και κάπου εκεί «πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις. Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί στην ομοσπονδία είναι και του Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Ο Ιταλός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ουντινέζε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στο Καμπιονάτο υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΕΠΟ.

Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Χουάντε Ράμος με τον Ισπανό τεχνικό να είναι από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στις πρώτες επαφές υπήρξε εκατέρωθεν καλή διάθεση, το θέμα παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα μόλις ολοκληρώσει ο Χουάντε Ράμος τις υποχρεώσεις του με την Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: