Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Κάντε μας ξανά υπερήφανους»

Το σύνθημα για μια ακόμα παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση που θα κάνει περήφανους τους Έλληνες έδωσε ο Γιώργος Σαρρής. Μιλώντας στους παίκτες της Εθνικής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τους ντόπαρε για το Μουντιάλ.

«Κάντε μας ξανά υπερήφανους»
Το μαχητικό πνεύμα της Εθνικής Ελλάδας -που την καθιέρωσε ως μόνιμα παρούσα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού- επικαλέστηκε ο Γιώργος Σαρρής.

Πριν την πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (και αφότου είχε τετ-α-τετ με τον Φερνάντο Σάντος), ο πρόεδρος της ΕΠΟ καλωσόρισε τους διεθνείς και τους δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε στιγμή.

Αφού τους προέτρεψε λοιπόν ν’ απολαύσουν τη συμμετοχή στο Μουντιάλ -γιατί το αξίζουν- τους κάλεσε να κάνουν και πάλι περήφανους τους Έλληνες φιλάθλους.


Ο Γιώργος Σαρρής είπε, ανάμεσα σε άλλα

«Εκ μέρους της ΕΠΟ σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ημέρα της συγκέντρωσής σας, με την οποία αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι προς το Μουντιάλ. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε αυτή τη συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί φέρατε την ομάδα εδώ που είναι και σας αξίζει.

Δίπλα σας βρίσκεται και ο προπονητής μας, στον οποίο αξίζουν επίσης συγχαρητήρια, καθώς και ένα άξιο επιτελείο. Σας πληροφορώ ότι για εσάς και τους αγώνες σας υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Ελπίζουμε να κάνετε και πάλι τους Έλληνες υπερήφανους, όπως εσείς ξέρετε και μπορείτε»
.

Ήταν χαρακτηριστική, δε, η αναφορά του στον Φερνάντο Σάντος, όταν είπε ότι ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά ευχήθηκε, μέσα σε γέλια των διεθνών, «να τον έχουμε μαζί μας μέχρι 14 Ιουλίου» (σ.σ. όταν γίνεται και ο τελικός).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: