Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Το άγχος στον Ολυμπιακό»

Η μεταφορά του άγχους στον Ολυμπιακό μπορεί να μετατραπεί σε «κλειδί» για να πάρει ο Παναθηναϊκός και τον επόμενο τελικό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Το άγχος στον Ολυμπιακό»
Στο ψυχολογικό πλεονέκτημα που απέκτησε ο Παναθηναϊκός με την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού (59-56) στάθηκε μετά το ντέρμπι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο Έλληνας φόργουορντ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη, ωστόσο τόνισε ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα και ότι αυτό μεταβίβασε το άγχος στον αντίπαλο -ενόψει του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ.

«Αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη. Το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό το σκορ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι εκεί νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο Μαυροκεφαλίδης.

«Δεν μπήκαν σήμερα τα τρίποντα, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι και χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη», ανέφερε και τόνισε: «Το άγχος το έχει τώρα ο Ολυμπιακός και είναι ευκαιρία για μας να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε το 2-0. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη».

Ερωτώμενος, δε, για την εξέλιξη του αγώνα, τόνισε ότι αυτή κρίθηκε απ’ την απόδοση του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Δεν έχασε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι μέσα απ’ τα χέρια του, εμείς πήγαμε να το χάσουμε εξαιτίας κάποιων λαθών που κάναμε νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά όμως στο τέλος και κάναμε το 1-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια: