Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έκλεισε τον πρώτο ο Παναθηναϊκός!

Κοντά στο να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη «SportDay» και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δεξιό μπακ. Στο προσκήνιο τρεις Έλληνες παίκτες από την Ξάνθη.

Έκλεισε τον πρώτο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή για τη σεζόν 2014-15 όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες. Οι «πράσινοι» ψάχνουν εδώ και καιρό έναν… Νάνο για τη δεξιά πλευρά. Δηλαδή παίκτη που δεν θα κοστίσει πολλά χρήματα και σύμφωνα με το σκάουτινγκ που έχουν κάνει να προκύπτει ότι έχει τις δυνατότητες αν βγει… λύρα εκατό, σαν τον Ισπανό.

Όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay» το «τριφύλλι» θα ανακοινώσει αρχές του Ιουνίου τη συμφωνία με έναν δεξιό μπακ, ο οποίος έχει βάλει ήδη την υπογραφή του.

Επιπλέον, υπάρχει κινητικότητα ώστε να ενισχύσουν οι «πράσινοι» το ελληνικό στοιχείο και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρία ονόματα. Πρόκειται τρεις ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης. Τον 20χρονο στόπερ, Δημήτρη Γούτα, για τον οποίον έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, τον 26χρο χαφ, Θοδωρή Βασιλακάκη και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Παναγιώτη Τριάδη, που είχε σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας το σκορ στο 2-1 της Λεωφόρου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: