Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άλλες μυρωδιές στα αποδυτήρια του ΠΑΟ!!

«Ντου από Παντού» για το σενάριο απόκτησης ενός παίκτη που μπορεί να αλλάξει κι άλλο προς το καλύτερο την αύρα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού. Η δήλωση του Νταμπίζα σήμερα ήταν η εξής: «Όσον αφορά τον Γιώργο και πέρυσι είχαμε κάνει την κουβέντα. Είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει. Δεν μπορούμε να πούμε αν θα έρθει ή δεν θα έρθει. Όλα είναι ανοιχτά».
Μοιρασμένες
Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Καραγκούνη. Κι απ’ ό,τι φαίνεται οι δυο πλευρές θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν. Με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Υπάρχει, όμως, μια αισιοδοξία.
Με την αύρα
Με τον Καραγκούνη πλέον στα 37 του κι έχοντας αγωνιστεί συνολικά με τον Παναθηναϊκό μια δεκαετία, τα πράγματα νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα. Πρόκειται για μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα έχει σαν σκοπό να βελτιώσει κι άλλο το ήδη εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και να δώσει αυτή την αύρα ενός εμβληματικού παίκτη που έχει ταυτιστεί για χρόνια σε μεγάλο βαθμό με τον σύλλογο στην καριέρα του.
Πρωταγωνίστησε
Το να κλείσει ο Καραγκούνης την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε είναι σίγουρα σημαντικό. Όπως και ο Παναθηναϊκός να ξαναβάλει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες της ομάδας. Και στην Ευρώπη, φυσικά.
Τι εστί Παναθηναϊκός
Το βασικότερο, όμως, είναι ότι στον νέο Παναθηναϊκό που χτίζεται από πέρυσι το καλοκαίρι θα προστεθεί ένας παίκτης με τόσες και τέτοιες «πράσινες» εμπειρίες που δεν έχει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ. Κι αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και τους νεότερους παίκτες να καταλάβουν ακόμα περισσότερο τι εστί Παναθηναϊκός.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: