Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δεν «κλείνει» πόρτες ο ατζέντης του Τζιοβίνκο!

Μπορεί το μέλλον του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στη Γιουβέντους να είναι θολό, ωστόσο, ο ατζέντης του αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη μέρα. Δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό.

Δεν «κλείνει» πόρτες ο ατζέντης του Τζιοβίνκο
Όλες τις πόρτες ανοιχτές σχετικά με το μέλλον του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο κρατάει ο ατζέντης του παίκτη με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Calcionews24» έδωσε μεν τον πρώτο λόγο στη Γιουβέντους, με την οποία ο πελάτης του έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, αλλά κράτησε και… ορεξάτους όλους τους υποψήφιους μνηστήρες.

Μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με το –φημολογούμενο- ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζιοβίνκο δεν θέλησε να «μπλέξει» με ονοματολογία και ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε κανένα από τα σενάρια που έχουν συνδέσει τον Ιταλό διεθνή με άλλες ομάδες τις τελευταίες μέρες.

«Πράγματι η Άρσεναλ και η Τότεναμ έχουν ενδιαφερθεί για τον Σεμπάστιαν, κάτι που δεν μου κάνει εντύπωση», είπε αρχικά και εν συνεχεία σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Μονακό και της Λίβερπουλ τόνισε:

«Πράγματι είναι πολλές οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά πρώτα θα μιλήσουμε με την Γιουβέντους», ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ιταλού διεθνή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: