Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ρούκι ο Αντετοκούνμπο!

Μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας ρούκι του ΝΒΑ ψηφίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ρούκι ο Αντετοκούνμπο
Ακόμη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς επελέγη στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα των ρούκι του ΝΒΑ.

Ο διεθνής άσος πήρε 116 πόντους στην ψηφοφορία 125 συντακτών και αναλυτών από ΗΠΑ και Καναδά. Μάλιστα 15 εξ αυτών τον είχαν επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα. Μαζί με τον Αντετοκούνμπο στη δεύτερη πεντάδα των ρούκι ήταν οι Κέλι Όλινικ των Σέλτικς (119 πόντοι), Γκόργκι Ντιένγκ των Τίμπεργουλβς (96), Κόντι Ζέλερ των Μπόμπκατς (67) και Στίβεν Άνταμς της Θάντερ (65).

Στην πρώτη καλύτερη πεντάδα επελέγησαν οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς των Σίξερς (250), Βίκτορ Ολαντίπο του Ορλάντο (248), Τρέι Μπερκ των Τζαζ (230), Μέισον Πλάμλι των Νετς (214) και Τιμ Χάρνταγουεϊ των Νικς (204).

Ο Αντετοκούνμπο είχε 6,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 77 ματς. Μεταξύ των ρούκι ήταν ενδέκατος σκόρερ, τέταρτος ριμπάουντερ, δέκατος σε ασίστ, ένατος σε ευστοχία στα σουτ, τέταρτος σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, ένατος σε ευστοχία στις βολές, έκτος σε κλεψίματα και τέταρτος σε τάπες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: