Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ντε Μπρούιν-Moυρίνιο 1-0!

Τα βέλη του προς τον πρώην προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, έριξε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, θεωρώντας πως τον αδίκησε την εποχή που συνεργάζονταν στην Τσελσί.

Ντε Μπρούιν-Moυρίνιο 1-0
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ζοσέ Μουρίνιο εισηγήθηκε την πώληση του Κέβιν Ντε Μπρούιν, καθώς δεν πίστευε πως ο νεαρός διεθνής Βέλγος, μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Όμως τα 18 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Βόλφσμπουργκ για την αγορά του, δε πήγαν σε καμία περίπτωση χαμένα. Οι «λύκοι» έφτασαν ένα βήμα πριν από την 4η θέση, που οδηγεί στα play offs του Champions League, χάρη στη μεγάλη βοήθεια που δεχθήκαν από τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντε Μπρούιν στο γερμανικό πρωτάθλημα, ήρθαν ως απάντηση στην απόφαση του τεχνικού της Τσέλσι να τον διώξει, λίγες μόνο μέρες μετά τα καρφιά του Σάμουελ Ετό, προς τον Πορτογάλο.

Σε δηλώσεις του, στο «Sky Sports News», ο άσος της Βόλφσμπουργκ υπονόησε πως ο Μουρίνιο δεν κατάφερε να τον αξιοποιήσει όσο βρισκόταν στο Λονδίνο, τονίζοντας: «Ξέρω τι ακριβώς κάνω στο γήπεδο. Είμαι πάντα από τους κορυφαίους του γηπέδου. Στο δεύτερο μισό της σεζόν έδειξα ποιος είμαι, όμως δεν γίνεται να τα πηγαίνει κάποιος καλά, αν δεν τον παρακολουθεί κανείς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: