Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανοίγει τα «χαρτιά» του!

Σύντομα, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να κάνει γνωστά τα πλάνα του για τον… δικό του ΠΑΟΚ στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ.

Ανοίγει τα «χαρτιά» του
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να κάνει γνωστά τα πλάνα του και τις σκέψεις για τον ΠΑΟΚ τον οποίο θα παρουσιάσει στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα αγωνιστική σεαόν.

Οι συσκέψεις των αρμοδίων, με επικεφαλής τον Αγγελο Αναστασιάδη, είναι διαρκείς προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες που θα αλλάξουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ και θα τον οδηγήσουν στις αγωνιστικές επιτυχίες που του έλειψαν τη απερχόμενη σεζόν.

Βάσει όλων των δεδομένων ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημερώνεται διαρκώς και για τα πάντα που αφορούν την ομάδα. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί

αυτή η διαδικασία, τότε ο Αγγελος Αναστασιάδης θα μιλήσει δημοσίως σε συνέντευξη Τύπου και θα εξηγήσει στους δημοσιογράφους τους στόχους του, με ενδελεχή τρόπο κι αρκετά στοιχεία.

Αυτό δεν αναμένεται να αργήσει, καθώς την επόμενη εβδομάδα ο Ελληνας κόουτς θα βρίσκεται στην τελική ευθεία της ενημέρωσης και θα μπορέσει να αναλύσει αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ και κυρίως αυτά που θα συμβούν με αυτόν στον προπονητικό θώκο.

Όλα αυτά θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον, μια και θα ενημερωθούν οι φίλαθλοι για τους ξεκάθαρους στόχους του «Δικεφάλου» από τα πλέον αρμόδια χείλη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: