Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Αυτή η ομάδα πάντα σε απογοητεύει»

Ως την χειρότερη ομάδα που εκπροσωπεί την Αφρική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, χαρακτήρισε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ την προσεχή αντίπαλο της εθνικής μας, Ακτή Ελεφαντοστού!

«Αυτή η ομάδα πάντα σε απογοητεύει»
Την άποψή του για τις αφρικανικές εκπροσώπους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κλήθηκε να δώσει στην «Daily Express» ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, λέγοντας πράγματα που ακούγονται… ευνοϊκά για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός από το Τόγκο χαρακτήρισε την Ακτή Ελεφαντοστού (αντίπαλος της εθνικής μας) ως την χειρότερη ομάδα από την Αφρική, που έχει τις λιγότερες ελπίδες για πορεία στην «χώρα του καφέ».

«Ποτέ δεν τους πίστευα. Είναι η χώρα που πάντα σε απογοητεύει. Είναι τυχαίο που τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια δεν έχουν κατακτήσει το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών», αναρωτήθηκε ο άσος της Τότεναμ.

Επιπλέον, τόνισε πως παρά τους πολλούς αστέρες που έχουν οι Ιβοριανοί στο δυναμικό τους, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βάλουν το «εμείς» πιο πάνω από το «εγώ»!

«Έχουν τον καλύτερο επιθετικό της Ευρώπης, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Έχουν τον καλύτερο μέσο στις ημέρες μας, τον Γιάγια Τουρέ. Έχουν επίσης κι έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο αγγλικό πρωτάθλημα, τον Γουίλφριντ Μπονί. Μπορεί να έχουν όλους αυτούς τους παίκτες, ξεχνάνε όμως την δουλειά τους. Δεν υπάρχει ομαδικότητα. Όλοι θέλουν να γίνουν ήρωες και αυτό είναι που σκοτώνει την Ακτή Ελεφαντοστού», ήταν τα λόγια του Αντεμπαγιόρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: