Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Χαμός για «θρύλο» στη Νέα Υόρκη!

Την αποθέωση γνώρισαν στη Νέα Υόρκη οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Μέγερι από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Αστόρια.

Χαμός για «θρύλο» στη Νέα Υόρκη
Το αδιαχώρητο επικράτησε στο χώρο που φιλοξενεί το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Αστόρια όπου έδωσαν το «παρών» τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».

Οι Νταβίδ Φουστέρ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μπάλαζ Μέγερι αποθεώθηκαν από τον κόσμο και χωρίς να φύγει στιγμή το χαμόγελο από τα χείλη τους δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους φίλους του «θρύλου».

Μάλιστα, έδειξαν ιδιαίτερα έκπληκτοι από τον παλμό και τον αριθμό των συγκεντρωμένων αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι δυνατό μια ελληνική ομάδα να έχει ένα τόσο δυνατό κλαμπ στην άλλη άκρη του κόσμου!

«Είναι πολύ όμορφη εμπειρία το γεγονός ότι ήρθαμε στη Νέα Υόρκη για να συναντήσουμε αυτούς τους... "τρελούς" οπαδούς του Ολυμπιακού! Έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε εδώ, ενώ είναι σημαντικό και για την ίδια την ομάδα», δήλωσε ο Μπάλας Μέγερι, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ τόνισε:

«Φυσικά, δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός έχει τόσο μεγάλο φαν κλαμπ έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, και ειδικά στη Νέα Υόρκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν».

Από την πλευρά του, ο Άριελ Ιμπαγάσα τόνισε: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να δώσουν το παρών στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και να μας στηρίξουν».

Αργότερα, μιλώντας στο «New Greek TV» από όπου και η φωτογραφία, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τόνισαν πως η χειρότερη στιγμή της χρονιάς ήταν ο ημιτελικός της Τούμπας, ενώ ο Ιμπαγάσα πρόσθεσε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Τέλος, ο Φουστέρ ρωτήθηκε και για τις πολιτικές εξελίξεις, για να απαντήσει: «Ασφαλώς, δεν είμαι Έλληνας πολίτης και δεν μπορώ να ψηφίσω. Όμως, σίγουρα ο κ. Μώραλης και ο κ. Μαρινάκης γνωρίζουν γιατί κατέβηκαν στις εκλογές. Τους ευχόμαστε, λοιπόν, καλή επιτυχία σε αυτήν τη νέα τους περιπέτεια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: