Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πρόταση Άρη σε Χαριστέα!

Να επιστρέψει στον Άρη, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή πρότεινε η νυν διοίκηση των «κίτρινων» στον Άγγελο Χαριστέα. Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο 34χρονος φορ.

Πρόταση Άρη σε Χαριστέα
Συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα είχαν πρόσφατα ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης και το μέλος της διοίκησης, Βασίλης Φουρλίγκας. Στον πρώην επιθετικό της ομάδας προτάθηκε να επιστρέψει στον σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα αγωνιστούν οι «κίτρινοι» στην Football League.

Η κουβέντα έγινε σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς κανείς στον Άρη δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα πάρει μέρος στη δεύτερη κατηγορία η ομάδα ή σε ερασιτεχνική κατηγορία, δηλαδή τη Football League 2. Από την πλευρά του ο έμπειρος δεν θέλησε να απαντήσει, διότι περιμένει να μάθει και αυτός το τι θα γίνει στην ομάδα.

Ο 34χρονος πλέον Χαριστέας άνηκε στην ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 1997 μέχρι το 2002 -ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό- και στη συνέχεια πωλήθηκε στη Βέρντερ Βρέμης. Πάντως, αν και δεν έχει αποσυρθεί επίσημα από την ενεργό δράση δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τέτοιο πόστο.

Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ πριν λίγο καιρό συζήτησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Σίντεϊ Ολύμπικ της Αυστραλίας, αλλά το θέμα δεν έκλεισε θετικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: