Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Χτυπάει» Πέδρο η Λίβερπουλ!!

Ο Πέδρο μοιάζει να απομακρύνεται από την Μπαρτσελόνα και το… «ζαχάρωμά» του από άλλες μεγάλες ομάδες αρχίζει. Το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο, φαίνεται πως έχει εκδηλώσει η Λίβερπουλ!

«Χτυπάει» Πέδρο η Λίβερπουλ!
Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση σκοπεύει να κάνει η Λίβερπουλ. Το μέλλον του Πέδρο στην Μπαρτσελόνα φαντάζει αβέβαιο, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «κόκκινοι»…

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», ο Μπένταν Ρότζερς έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου με την ομάδα να έχει βγει Champions League και να κινείται ήδη για τις πρώτες της μεταγραφές, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο άσος των Καταλανών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η Λίβερπουλ ίσως θα πρέπει να περιμένει λίγο, καθώς ο 26χρονος βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Επιπλέον, μετά την συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε όπου δήλωσε πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, ο Πέδρο μοιάζει να βρίσκεται μεταξύ αυτών που θα αποχωρήσουν.

Στην ίδια λίστα, φέρεται να είναι και ο άσος της Σαουθάμπτον, Άνταμ Λαλάνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: