Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Φετφατζίδης: «Πάμε για την πρόκριση»

Ξεκάθαρος για το στόχο της Εθνικής στο Μουντιάλ παρουσιάστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο άσος της Τζένοα δήλωσε βέβαιος για τις ικανότητες της ομάδας και για το ότι μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Φετφατζίδης: «Πάμε για την πρόκριση»
Την αισιοδοξία με την οποία ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική μας ενόψει Μουντιάλ εξέφρασε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την απογευματινή προπόνηση, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο όμιλος που θα συμμετάσχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι ισορροπημένος.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η ομάδα μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση και να κάνει περήφανους τους Έλληνες φιλάθλους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Φετφατζίδης

Για το στόχο της Εθνικής: «Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι είναι ένας ισορροπημένος όμιλος σε γενικές γραμμές. Πιστεύω ότι η Κολομβία και η Ακτή Ελεφαντοστού είναι πιο δυνατές ομάδες από την Ιαπωνία, ωστόσο οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις τέσσερις ομάδες».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: «Ναι, έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παίζει σ’ ένα Μουντιάλ και να σκοράρει. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Το διάστημα που αγωνίστηκα στην Ιταλία κατάλαβα ότι έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς».

Για το κλίμα στ' αποδυτήρια της ομάδας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θα ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Εθνική».

Για τους παίκτες που κόπηκαν: «Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι είναι ικανοποιημένοι και κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι. Έτσι είναι, όμως, όταν πρέπει να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Αυτοί που είμαστε εδώ είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τον κόσμο που θα δυσκολευτεί να πάει στη Βραζιλία λόγω της κρίσης: «Θα τον θέλαμε μαζί μας, αλλά καταλαβαίνουμε την κατάσταση. Εμείς και από την Ελλάδα που θα μας παρακολουθούν θα είμαστε περήφανοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είτε είναι μαζί μας, είτε δεν είναι».

Για την εθνική Ιαπωνίας: «Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Ξεχωρίζω τον Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Χόντα της Μίλαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: