Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Καλά να πάθει ο Κλάους, για δίαιτα ο Τζαβέλλας!!

Απίστευτο κράξιμο Αλέφαντου στον sportdog για Σάντος! Ποιους έπρεπε να πάρει, ποιους έπρεπε να κόψει και γιατί; Χείμαρρος και για τα πολιτικά: Τι λέει για εκλογές - Χρυσή Αυγή!Θέλω να ασχοληθώ σήμερα με την υποκρισία και το κόμπλεξ. Λένε για Μπερλουσκονισμό στον Πειραιά. Τολμάνε και μιλάνε ακόμα οι πολιτικοί, ποιοι οι πολιτικοί, αυτή η συνομοταξία που οδήγησε στην καταστροφή τη χώρα. Από την άλλη βρίζουν τη Χρυσή Αυγή και μιλούσαν για λαϊκισμό επειδή έκανε συσσίτια και μοίραζε τρόφιμα στους φτωχούς. Τα τρόφιμα τα έπαιρνε ο φουκαράς στο σπίτι; Τάιζε τα παιδιά του; Αυτό τον ένοιαζε. Τα περί λαϊκισμού τα έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Πού είστε ρε Βενιζέλοι τόσα χρόνια που τσεπώνετε τους παχυλούς μισθούς απ΄ τη Βουλή; Δώσατε χρήματα σε συσσίτια από όλα αυτά που τσέπωναν τα κόμματα με τις επιχορηγήσεις απ΄ το κράτος και με τα δάνεια από τις τράπεζες; Εσείς γιατί δεν κάνατε συσσίτια στον κόσμο; Πού πήγαιναν τα λεφτά του κράτους;

Οι άλλοι έπαιρναν τα λεφτά του κράτους και τα έδιναν σε συσσίτια. Τους κόψατε όμως τα λεφτά που δικαιούνταν ως κόμμα, τους βάλατε και φυλακή.

Πόσοι πολιτικοί έχουνε βίλες και 20 ακίνητα; Ο φτωχός ο φουκαράς που δεν έχει να τη βγάλει δεν τον νοιάζει ο λαϊκισμός, πήγαινε στο συσσίτιο και έπαιρνε τα τρόφιμα. Ο Κασιδιάρης δεν είναι τυχαίο που πήρε 16% στην Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο ότι στις φτωχές περιοχές πήρε 20%. Δηλαδή το 20% του λαού εκεί είναι ναζιστές; Αυτά λέτε στον κόσμο και θα δείτε τι θα πάθετε, έρχεται στις ευρωεκλογές η τιμωρία σας.

Επιστρέφω στα του Πειραιά. Είμαστε Ολυμπιακοί και ο Πειραιάς είναι το σπίτι μας, 100% ψηφίζουμε την παράταξη Μώραλη. Αλλά όχι μόνο λόγω Ολυμπιακού. Το πιστεύω ακράδαντα, θα κάνει καλό στον Πειραιά. Έχει μεγάλα ονόματα μέσα, χορτασμένους ανθρώπους, έχει Μαρινάκη, έχει Κόκκαλη, έχει Νταϊφά, μέλη μεγάλων οικογενειών, με οικονομική δύναμη. Δεν έρχονται στον Πειραιά για να φτιαχτούν, είναι ήδη φτιαγμένοι.

Και ο Μώραλης δουλεύει χρόνια στον Ολυμπιακό και έχει δείξει αρχές. Θα τον φτιάξουν τον Πειραιά και τα περίχωρα. Δεν είναι μόνο τα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων τα οποία δεν έχει ο Πειραιάς. Είναι και η φτωχολογιά. Η εκκλησία στον Πειραιά έχει πάρει το μέρος του Μαρινάκη διότι βοηθάει με φιλανθρωπικό έργο.

Κάποιοι περνάνε για μαλ… τον κόσμο, σνομπάρουν τον κόσμο, αφ΄ υψηλού κατηγορούν τον κόσμο. Σας σιχάθηκε ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι. Και το ποσοστό του Μπέου στο Βόλο δεν είναι τυχαίο. Δεν τρελάθηκε ο κόσμος στο Βόλο, ούτε είναι χαζός ο κόσμος στο Βόλο. Να σέβεστε την ψήφο του λαού. Ο κόσμος έχει υποφέρει, παίρνει 500 ευρώ το μήνα και δεν ξέρει πώς να θρέψει τα παιδιά του, πώς να πληρώσει τη ΔΕΗ και τα χαράτσια.

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις στην Εθνική, δικαιώθηκα για αυτά που λέω καιρό τώρα για τον Αθανασιάδη. Καλά του ξηγήθηκε ο Σάντος. Γυρνάς στο κέντρο να ζητάς μπάλα αντί να πας να χωθείς ανάμεσα στον Γκοϊάν και στον Σανκαρέ. Τους διέλυσε ο Ναπολεόνι του Ατρόμητου αυτούς τους δύο, σκόνη τους έκανε. Εσύ τι δουλειά έχεις στο κέντρο; Αφού δεν ξέρεις μπάλα! Τι να την κάνεις εκεί. Μόνο για να εκτελέσεις είσαι κοντά στην εστία. Και έχεις γεμίσει τατουάζ μέχρι και στο λαιμό, τι παράδειγμα δίνεις στα νέα παιδιά. Δεν βλέπεις τον Μέσι, τον Ρονάλντο; Μυαλό δεν έχεις να δεις ότι δεν έχουν τατουάζ οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου;

Τον Γλύκο καλά έκανε και τον πήρε, το έλεγα από πριν ότι τον ήθελα στην Εθνική. Σωστά πήρε και τον Καπίνο και τον Καρνέζη.

Τα σέντερ μπακ μας είναι καλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς κ.λ.π., σωστά πήρε αυτούς που πήρε, σωστά εννοείται και ο Τοροσίδης με τον Χολέμπας, θα μπορούσε όμως να πάρει και τον Αβραάμ διότι είχε τραυματιστεί σε ματς της Εθνικής και εξ αιτίας της Εθνικής άλλαξε δραματικά η καριέρα του και κάνει αγώνα να γίνει όπως ήταν. Τον Μόρα καλώς τον πήρε.

Όμως τον Τζαβέλα τι τον πήρε; Πήγαινε ρε Τζαβέλα σε κανέναν διαιτολόγο, κάνε και σοβαρή προπόνηση που δεν μπορείς να κάνεις 3 κούρσες πάνω κάτω, δεν περνάς τη σέντρα, πού είναι τα τρεξίματά σου;

Ο Γιαννούλης τι έχει να ζηλέψει από τον Τζαβέλα. 7 Έλληνες έχει ο Ατρόμητος στην άμυνα, έναν δεν μπορούσε να πάρει; Τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό την είχε ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα.

Τον Παπαδόπουλο επίσης δεν μπορούσε να τον πάρει; Τόσα γκολ έχει βάλει. Ποιος Χριστοδουλόπουλος! Τι έχει κάνει στη ζωή του ο Χριστοδουλόπουλος, έπεσε η Μπολόνια, ανύπαρκτος είναι.

Εντάξει ο Μήτρογλου, εντάξει ο Σαμαράς, εντάξει ο Σαλπιγγίδης, εντάξει ο Γκέκας, το δικαιούνται.

Στο κέντρο είναι τα μεγάλα προβλήματα. Δεν βγάζουμε παίκτες με ταλέντο. Τον Ταχτσίδη όμως τι τον παίρνει; Κι άλλος αργός, βαρύς! Έχουμε που έχουμε τους παλαίμαχους, παίρνει και τον Ταχτσίδη. Εντάξει, να πάρει τους Καραγκούνη και Κατσουράνη, το δικαιούνται. Έχουν προσφέρει στην Εθνική. Εντάξει, να πάρει και τον Τζιόλη, δεν έχουμε καλούς κόφτες. Εντάξει με τον Μανιάτη και τον Κονέ. Αλλά τον Ταχτσίδη;

Στην άλλη στήλη θα πω ποιον ξένο ποδοσφαιριστή θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός από όλους αυτούς που έχουν ακουστεί, εγώ αυτόν θέλω, αυτός θα είναι μάνα καημένη. Πρέπει να τον πληρώσει καλά για να τον πάρει. Μπορεί όμως να τον πάρει. Τέτοιες μεταγραφές χρειάζεται ο Ολυμπιακός σαν και αυτόν που θα πω. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: