Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τιμωρία… για το καλό τους!

Οι ποινές που επιβλήθηκαν σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, είναι προς όφελος τους, σύμφωνα με τον Μισέλ Πλατινί, καθώς αποτελούν ιστορική ευκαιρία για το ποδόσφαιρο.

Τιμωρία… για το καλό τους
Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισαν υπερβολικές τις ποινές που τους επιβλήθηκαν – πριν από λίγες - από την UEFA, με βάση τις αρχές του Financial Fair Play. Βέβαια υπήρξαν άλλες φωνές που θεωρούν, τα 60 εκατ. πρόστιμο και τη μείωση τεσσάρων παικτών που μπορούν να δηλώσουν στη λίστα του Champions League, «χάδι».

Σε αυτές τις απόψεις απάντησε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports News», τονίζοντας πως οι όποιες ποινές είναι πάντα για το καλό των ομάδων και όχι για την εξαφάνιση τους, ενώ χαρακτήρισε την συγκεκριμένη απόφαση, ιστορική στιγμή.

«Δεν ήταν δική μου η απόφαση, αλλά της αρμόδιας επιτροπής. Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε τους συλλόγους. Ότι γίνεται είναι για το καλό τους, αλλά και προς όφελος του αθλήματος. Θα ήταν μεγάλο λάθος να αποβάλλουμε από την διοργάνωση, τις δύο ομάδες. Κάποιοι πάντα θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: