Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Κάναμε αυτά για τα οποία προετοιμαστήκαμε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν αυτά για τα οποία προετοιμάστηκαν απέδωσε τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Κάναμε αυτά για τα οποία προετοιμαστήκαμε»
Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δεν έπρεπε να γίνουν λάθη και να ξεφύγει ο Πανιώνιος, θεωρεί πως έγιναν σωστές ενέργειες, όμως δεν εφησυχάζει, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης, ζητώντας προσοχή.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία "σκληρή" ομάδα. Εμείς δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη και να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Υπήρχαν στιγμές που δώσαμε το γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά, σε γενικές γραμμές, κάναμε αυτά που θέλαμε και για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπαιξαν πολύ καλά και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με σωστό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, πετύχαμε μία νίκη, κάναμε απλά το 1-0. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει μεγάλη προσοχή.

Θέλω, μιλώντας εκ μέρους όλης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να εκφράσω τις ευχές μας προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, περνά δύσκολες στιγμές, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά, γιατί, πάνω από όλα, είναι η υγεία του ανθρώπου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: