Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ξεπέρασε το «σκόπελο» η ΑΕΚ!

Ένα ακόμα εμπόδιο που πήγε να προκύψει στην εκκαθάρισή της ξεπέρασε η ΑΕΚ. Οι Καφές, Αραμπατζής και Βλάχος κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε και η διαδικασία προχωρά κανονικά.

Ξεπέρασε το «σκόπελο» η ΑΕΚ
Μια ακόμα «τρικλοποδιά» στο δρόμο προς την εκκαθάριση ξεπέρασε η ΑΕΚ.

Στην ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσουν χρήματα απ’ την ΠΑΕ, οι Παντελής Καφές, Γιάννης Αραμπατζής και Βαγγέλης Βλάχος κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της διαδικασίας (που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο).

Μια κίνηση που, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, Γιώργο Αναγνωστόπουλο, δεν στρέφεται κατά της ΑΕΚ και μόνος της στόχος ήταν να εξασφαλιστούν τα οφειλόμενα.

Αντίθετα, κατά τον Χάρη Γρηγορίου (που εκπροσώπησε την «Ένωση» στην εκδίκαση) επρόκειτο για μια κίνηση εκβιασμού, καθώς «τώρα που υπάρχει ο Μελισσανίδης κάνετε σαν να βρήκατε παπά και πρέπει να θάψετε 5-6».

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ότι το δικαστήριο απέρριψε το σχετικό αίτημα των πρώην παικτών και προπονητή της ομάδας. Και πλέον η διαδικασία της εκκαθάρισης προχωρά απρόσκοπτα, με τη διαγραφή της ΠΑΕ απ’ τα μητρώα των ανωνύμων εταιριών να μοιάζει θέμα χρόνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: