Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γκιστ: «Η πρώτη νίκη είναι τα πάντα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκό και το πρώτο βήμα στη μάχη του τίτλου εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ. «Πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε», είπε ο σέντερ των «πράσινων» για το ματς της Δευτέρας.

Γκιστ: «Η πρώτη νίκη είναι τα πάντα»
Χαρούμενος για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ. Ο σέντερ των «πράσινων», μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, τόνισε πως σε αυτά τα ματς μετράει το αποτέλεσμα και όχι εμφάνιση ενώ παράλληλα έδωσε σύνθημα για νίκη και στην έδρα των «ερυθρόλευκων» την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετά λάθη απόψε αλλά και καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα σε αυτό το σημείο. Μπορεί να μην ήμασταν καλοί επιθετικά, όμως παίξαμε καλή άμυνα, δεν δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στον Ολυμπιακό και αυτό ήταν καθοριστικό.

Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, είναι 40 λεπτά συγκέντρωσης και αναζήτησης της νίκης. Η πρώτη νίκη είναι τα πάντα σε αυτά τα ματς. Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε σήμερα με 20 πόντους θα μιλάγαμε για διαφορετικά παιχνίδια στη συνέχεια.

Τώρα πάμε στο ΣΕΦ να βρούμε τις λύσεις και να κερδίσουμε στην έδρα του Ολυμπιακού. Δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: