Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το πρωί «λάσκα», το απόγευμα… γκάζια!

Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Έλληνες διεθνείς στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. «Γκάζια» και στους 23 από τον Σάντος, αποχώρησε προληπτικά ο Γλύκος.

Το πρωί «λάσκα», το απόγευμα… γκάζια
Μπορεί ουσιαστικά να ήταν η πρώτη συγκέντρωση της τελικής 23άδας για το Μουντιάλ, όμως ο Φερνάντο Σάντος δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Σε αντίθεση με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ανεβάσει τους ρυθμούς στην απογευματινή δείχνοντας τις προθέσεις του για τη συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής.

Στο πρόγραμμα έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ήταν ανοιχτό για κόσμο και δημοσιογράφους. Το μενού, διάρκειας 75 λεπτών, περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική. Το πρόγραμμα έκλεισε με μίνι δίτερμα, με τον Πορτογάλο να χωρίζει τους παίκτες του σε τρία γκρουπ.

Εκεί συνέβη και το μοναδικό απρόοπτα, αφού ο Παναγιώτης Γλύκος αποχώρησε έπειτα από δυνατό σουτ που δέχτηκε στο πρόσωπο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: