Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Όλα τα χατίρια στον Βενγκέρ!!

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης της Άρσεναλ θα έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να κάνει ό,τι μεταγραφές θέλει. Με εξαίρεση τους Μέσι, Ρονάλντο και Μπέιλ… η κάθε επιθυμία του είναι διαταγή!

Όλα τα χατίρια στον Βενγκέρ!
Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Άρσεναλ κατέρριψε το προσωπικό της ρεκόρ για την ακριβότερη μεταγραφή, με την αγορά του Μεσούτ Εζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 42 εκατ. δολαρίων. Φέτος το ταβάνι ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα…

Ο επί χρόνια διευθυντής των «κανονιέρηδων», Λόρδος Χάρις του Πέκαμ αποκάλυψε με δηλώσεις του στην «London Evening Standard» πως έχει υψηλές φιλοδοξίες για τον σύλλογο.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα Αγγλίας και το Champions League. Θέλουμε να κερδίζουμε, δε θέλουμε να τερματίζουμε δεύτεροι, τρίτοι ή τέταρτοι», ήταν η τοποθέτηση του υψηλόβαθμου στελέχους της Άρσεναλ.

Επιπλέον υποστήριξε πως ο Βενγκέρ έχει το ελεύθερο για μεταγραφές, τονίζοντας πως μπορεί να έχει σχεδόν όποιον ποδοσφαιριστή θέλει!

«Δεν θα πω αν το μπάτζετ μας θα είναι 100, 50 ή 150 εκατ. δολάρια. Αν ο Αρσέν (Βενγκέρ) ζητήσει κάποιον παίκτη, εμείς πάντα τον στηρίζουμε και τον ενθαρρύνουμε να τον αγοράσει. Με μοναδικές εξαιρέσεις τους Μέσι, Ρονάλντο και Μπέιλ, μπορούμε να αγοράσουμε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του Λόρδου Χάρις.

Ανάμεσα στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους που έχουν βγει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας, συγκαταλέγονται οι Σέσκ Φάμπρεγας και Αντουάν Γκριεζμάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: