Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Και το όνομα αυτού… Ριμπερί Μέσι Λεβαντόφσκι! (έχει κι άλλο)

Όχι, δεν πρόκειται για την τρέλα κάποιου προέδρου που αποφάσισε να συγκεντρώσει στην ομάδα του μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά για την... παλαβομάρα ενός Βραζιλιάνου!

Και το όνομα αυτού… Ριμπερί Μέσι Λεβαντόφσκι (έχει κι άλλο)
Δεν ξέρω αν το φαινόμενο του… μπούλινγκ γνωρίζει άνθιση στη Λατινική Αμερική, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα… καλόπαιδα στα σχολεία της πόλης Mocajuba δεν θα πιστεύουν στην τύχη τους όταν θα σκάσουν μύτη τα παιδιά του Ζοάο Κειρός.

Ο απίθανος αυτός Βραζιλιάνος, ίσως από αντίδραση επειδή οι δικοί του γονείς του έδωσαν το συγκεκριμένο πολύ τυπικό και μπανάλ όνομα, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει βαφτίζοντας τα παιδιά του με πολύ μεγάλα (όπως συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο) ονόματα.

Πριν από δέκα χρόνια, όταν ο Θεός του έστειλε τον πρωτότοκο γιο του, διέπραξε το απίστευτο, ονομάζοντάς τον Ρικέλμε Σαβιόλα Μάξιμους Μαγκαγιάες Κεϊρός! Η καημένη η γυναίκα του προτιμούσε το σαφώς σεμνότερο Ζόζεφ, αλλά τελικά πέρασε το δικό του. Πάντως, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο 34χρονος Ζοάο, τελικά η μάνα φωνάζει τον μικρό Ρικέλμε και ο μπαμπάς Σαβιόλα…

inner


View image on Twitter
Miren el nombre que le colocó un brasileño a su hijo:


Όταν η… κυρία του κυρίου έμεινε ξανά έγκυος, έθεσε έναν όρο μόνο. Να υπάρχει τουλάχιστον ένα όνομα από τα πολλά που θα ξεκινά από «Ρ». Κι έτσι, εγένετο ο Ριμπερί Μέσι Λεβαντόφισκ Μαγκαγιάες Κεϊρός, βαφτιστικό που γεννά δύο αμείλικτα ερωτήματα.

inner

Πρώτον, γιατί Λεβαντόφισκ και όχι Λεβαντόφσκι; Μήπως πρέπει να διαταχθεί κάποια ΕΔΕ για τον υπάλληλο του ληξιαρχείου αν έκανε κάποιο λάθος;

Και δεύτερον, πώς θα αντιδράσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν μάθει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στο… πλάνο;
Υπάρχει βέβαια πάντα η ελπίδα πως το ζευγάρι θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και μετά την επόμενη επίσκεψη σε μαιευτήριο θα αποκατασταθεί η τάξη.

Εκτός κι αν είναι κορίτσι… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: