Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Με τις ευχές του Ρούνεϊ!

Ενθουσιασμένος για την επιλογή του διδύμου Φαν Χάαλ-Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ, εξαιτίας της νοοτροπίας «νικητή», που μπορούν να φέρουν στην ομάδα.

Με τις ευχές του Ρούνεϊ
Η επιλογή Φαν Χάαλ φαίνεται πως δεν ενθουσιάζει μόνο τους οπαδούς, αλλά και τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία όταν τα συναισθήματα χαράς, για την πρόσληψη ενός προπονητή, εκφράζονται από τις κεντρικές φυσιογνωμίες της ομάδας. Στην προκειμένη περίπτωση, αναφερόμαστε στον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε, σε βρετανικά μέσα, με τα καλύτερα λόγια για το δίδυμο Φαν Χάαλ- Γκιγκς στον πάγκο, τονίζοντας την έκδηλη εμπιστοσύνη του προς τον τεχνικό της εθνικής Ολλαδίας, εξαιτίας της μεγάλης του εμπειρίας και της ικανότητας του στην κατάκτηση τίτλων.

« Είναι φανταστική επιλογή. Τα επόμενα χρόνια το κλαμπ θα ζήσει αξέχαστες στιγμές. Ο Φαν Χάαλ έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έχει κερδίσει πολύ σημαντικά τρόπαια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που έμεινε και ο Ράιαν (σ.σ. Γκιγκς) σαν Ν. 2», ήταν η τοποθέτηση του Άγγλου διεθνή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: