Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ελεύθερος κι ωραίος ο Αραμπατζής!

Παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση για επέκταση της συνεργασίας. Ενδιαφέρον από Κύπρο και Σούπερ Λίγκα για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ελεύθερος κι ωραίος ο Αραμπατζής
Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Γιάννη Αραμπατζή στην πρόταση των ανθρώπων του Ερμή Αραδίππου για επέκταση της συνεργασίας. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον κυπριακό σύλλογο, καθώς φαίνεται πως έχει στα χέρια του πιο δελεαστικές προτάσεις.

Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ βρίσκονται σύλλογοι τόσο από το «Νησί της Αφροδίτης» όσο και από τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

«Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού η οποία θα μπορεί να του καλύπτει το συμβόλαιο που απαιτεί ο ίδιος.

Η διοίκηση έκανε πολύ καλή οικονομική πρόταση στον Αραμπατζή, όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τα λεφτά που ζητά την δεδομένη στιγμή η πλευρά του Ελλαδίτη πορτιέρε.

Η πολιτική μας σχετικά με το μπάτζετ δεν αλλάζει ούτε και τη νέα χρονιά. Θα δίνουμε όσα μπορούμε να πληρώνουμε τέλος του μήνα επειδή θεωρούμε το σημαντικότερο από όλα να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Αραμπατζή για την πολύ μεγάλη συνεισφορά του στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Στο μεταξύ επήλθε οριστικά η συμφωνία με το Νίκο Παναγιώτου ο οποίος και τυπικά θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Αραδίππου και στη νέα αγωνιστική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: