Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Παράταση 48 ωρών!!

anagennisi
Ολοκληρώθηκε  η συνάντηση  μεταξύ των εκπρόσωπων της κίνησης «Αναγέννηση»  και των ανθρώπων της ΠΑΕ. Η συζήτηση διήρκησε για δυο σχεδόν ώρες  και οι δυο πλευρές προσπάθησαν να βρουν την χρυσή τομή προκειμένου να επέλθει η συμφωνία. Σε βασικό  πλάνο ήταν  οι οφειλές που υπάρχουν και πως θα μπορέσουν να βρουν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η αλλαγή στην ΠΑΕ.
Από την πλευρά  της ΠΑΕ το παρών έδωσαν ο Θόδωρος Παπαδόπουλος   και Σάκης Ελευθεριάδης, ενώ από την  Αναγέννηση βρίσκονταν μόνο ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης.
Η πρόθεση της Αναγέννησης είναι να αναλάβει όλα τα χρέη που υπάρχουν  και να προσπαθήσει να αναλάβει την ομάδα με στόχο  την επιστροφή της στην σούπερ Λίγκ όπως τουλάχιστον μεταφέρθηκε.
Ουσιαστική λύση δεν βρέθηκε ή καλύτερα δεν επιτευχθηκε συμφωνία , όμως φάνηκε ότι υπήρξε η πρόθεση του Θόδωρου Παπαδόπουλου να παραδώσει την ΠΑΕ, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.
Για αυτό τον λόγο υπάρχει μια παράταση  για το επόμενο 48ωρο όπου θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τις οριστικές αποφάσεις.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: