Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο!

Το θέμα Παπαδόπουλος-ΑΕΚ έχει παγώσει, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων. Μικρή η διαφορά στο οικονομικό. Κρίνεται του Λάζοβιτς.

Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο
Μπορεί να πήρε αρνητική τροπή η περίπτωση του Παπαδόπουλου για την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως δεν έχει κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα. Οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τους «κιτρινόμαυρους» να προσφέρουν κλειστό διετές και ο 32χρονος επιθετικός να θέλει τριετές. Αυτό που έλεγαν από την Ένωση από την πρώτη στιγμή που «κόλλησε» η μεταγραφή, είναι πως δεν πρόκειται να προτείνουν κάτι άλλο στο πρώην παίκτη του Ατρόμητου.

Ωστόσο, υπάρχει και η άποψη ότι μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές στη… μέση. Να κάνει λίγο πίσω ο παίκτης και λίγο μπροστά η ΑΕΚ και να συμφωνήσουν στο 2+1. Να υπάρχει η δυνατότητα να εξεταστεί το θέμα μετά την πρώτη χρονιά της ομάδας στη Superleague, αν έχουν πάει όλα καλά και του χρόνου τέτοια εποχή έχει επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Σε ότι αφορά τον Ντάνκο Λάζοβιτς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα. Θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα θετικά ή αρνητικά. Πάντως, υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να πάει και για δεύτερο επιθετικό η ΑΕΚ. Εκτός του Παπαδόπουλού, του Λάζοβιτς ή όποιου άλλου αποκτήσει για πρώτη επιλογή δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν οι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ στο ρόστερ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: