Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Θα τα δώσουμε όλα»

πια-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου. Μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ και τόνισε πως παίκτες και τεχνικό τιμ θα δώσουν υα πάντα για την νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Πιαλόγλου:
Για την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Ξάνθης:“Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Είμαστε 25 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Από ψυχολογία είμαστε πολύ καλά και είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα θα δείξει τα στοιχεία που πρέπει και θα τα καταφέρει”.
Για την αγωνιστική απραξία της Ξάνθης:“Σίγουρα το να περιμένεις δύο μήνες για ένα παιχνίδι δεν είναι ότι καλύτερο. Το να παίζεις φιλικά είναι ένας αγωνιστικός ρυθμός αλλά όχι ο κανονικός για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σε ένα μπαράζ”.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου του Αχιλλέα Μπέου:“Ξέρω πως ο κ. Μπέος είναι ο δήμαρχος του Βόλου δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ομάδα”.
Για την στήριξη που θα έχει η Ξάνθη από τον κόσμο:“Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, ενθουσιασμός για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: