Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τι άλλο να ζητήσει ο Σάντος;

Ούτε η καταρρακτώδης βροχή πτοεί την Εθνική που μετρά αντίστροφα για το Μουντιάλ! Ο Φερνάντο Σάντος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού άπαντες συμμετέχουν στην προπόνηση!

Τι άλλο να ζητήσει ο Σάντος;
Αρακαζού μέρα.... 3η και όσο περνούν οι μέρες όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα για την Εθνική. Τόσο στο εσωτερικό της, όσο και στο... αντίπαλο στρατόπεδο! Κάτι που αν μη τι άλλο «γεμίζει» με ικανοποίηση τον Φερνάντο Σάντος!

Την ώρα λοιπόν που η Κολομβία έχει αρκετούς και νέους «πονοκεφάλους» για το μεταξύ μας ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος πως το μοναδικό του πρόβλημα είναι η... καταρρακτώδης βροχή που «πέφτει» στην βραζιλιάνικη πόλη.

Διότι πέραν αυτού, τα πάντα πάνε κατ’ ευχήν στη «γαλανόλευκη». Κάτι που σημαίνει πως όπως αναμενόταν –απ’ τη στιγμή που η μαγνητική του ήταν καθαρή- ο Ταχτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση στο «Estadio Lourival Baptista», όπως και οι Καραγκούνης, Τοροσίδης που είχαν μείνει εκτός την Δευτέρα για προληπτικούς λόγους. Μια απ' τα ίδια και για τον Γλύκο που ξεπέρασε την φλεγμονή στο μάτι.

Και τα καλά νέα συνεχίζονται απ’ το «μέτωπο» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ δείχνει κάθε μέρα και περισσότερο πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και εφόσον καταφέρει την Τετάρτη να ανεβάσει φουλ ρυθμούς, τότε θα δώσει σίγουρα το «παρών» το Σάββατο κόντρα στους Λατινοαμερικάνους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: