Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Έρχονται οι μεταγραφές!

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ πρόκειται να προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφές ενόψει τη νέας αγωνιστικής σεζόν. Πρώτος στόχος ο Γούτας!

Έρχονται οι μεταγραφές
Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης έχουν κάνει την προεργασία τους για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στον ΠΑΟΚ.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά πρόκειται να κινηθεί για έξι παίκτες αρχίζοντας σύντομα τις διαπραγματεύσεις και τις κινήσεις.

Ταυτόχρονα θα ενημερώνονται παίκτες που δεν υπολογίζονται και ταυτόχρονα θα γίνονται κινήσεις ενίσχυσης.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίκτες σε όλες τις γραμμές και το βάρος αρχικά θα πέσει στο κέντρο της άμυνας, στα πιο επιθετικογενή χαφ και στους ακραίους.

Τα λένε για Γούτα
Σήμερα η ομάδα της Ξάνθης δίνει το σημαντικό μπαράζ παραμονής στη Super League. Από αύριο όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του να αποκτήσει τον Δημήτρη Γούτα, τον 20χρονο υψηλόσωμο σέντερ μπακ που αποτελεί επιβεβαιωμένο στόχο εδώ και μεγάλο διάστημα.

Είναι πολύ πιθανό ο Γούτας να αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφή του «Δικεφάλου».
Στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού οι Μαλεζάς, Φυτανίδης αποτελούν πάντα λύσεις για τον ΠΑΟΚ.

Επιβεβαίωσε ο Σαρόνοφ
Ο Σέρβος τερματοφύλακας Σαρόνοφ επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας της Μακάμπι Χάιφα είπε χθες στο metropolis: «Τη μεταγραφή μου τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Αφού εκθείασε τον ΠΑΟΚ «θα είναι υπέροχο αν έρθω και θα είναι καλό για την καριέρα μου. Εχω ήδη μιλήσει με τον Βούκιτς και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ» συμπλήρωσε: «Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: