Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τα είπαν ξανά!

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά δύσκολα θα υπάρξει άμεσα οριστική κατάληξη στο θέμα. Έρχεται ο μάνατζερ του Πράνιτς.

Τα είπαν ξανά
Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Καραγκούνη παραμένει ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων». Ο Νίκος Νταμπίζας τα είπε με τον έμπειρο χαφ την Τρίτη, σύμφωνα με τη «SportDay» και παρότι μέχρι πρόσφατα προέκυπτε ότι το θέμα θα κλείσει πριν την έναρξη του Μουντιάλ, τελικά δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Αυτή η αλλαγή δεδομένων συμβαίνει λόγω επιθυμίας του «Κάρα». Ο αρχηγός της Εθνικής θέλει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ και μετά να ρίξει το βάρος στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα εδώ και αρκετές ημέρες και απομένει να τα πουν για το οικονομικό. Είναι πιθανό να κάνει το «τριφύλλι» την επίσημη του πρόταση άμεσα, αλλά δεν πάρει τώρα την απάντηση από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Φούλαμ.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί την σήμερα ή την Πέμπτη ο εκπρόσωπος των Πράνιτς και Μπεργκ, Σόρεν Λέρμπι. Ο Δανός θα έρθει με αφορμή τον γάμο του Σουηδού επιθετικού, αλλά θα συνδυάσει και τα επαγγελματικά. Αναμένεται να συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα για να συζητήσουν για τον Κροάτη μεσοαμυντικό. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί αύξηση αποδοχών, ενώ αυτή του Παναθηναϊκού έχει τονίσει ότι δεν είναι εφικτό να δοθούν περισσότερα χρήματα στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στο συμβόλαιο του 32χονου παίκτη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 150.000 ευρώ και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: