Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ξέσπασμα και τιμωρία για Ομπράντοβιτς! (video)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποβλήθηκε από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τη Γαλατάσαραϊ και δεν θα είναι στον πάγκο στον επόμενο τελικό. Έξαλλος ο «Ζοτς».

Ξέσπασμα και τιμωρία για Ομπράντοβιτς (video)
Ένα σφύριγμα που δεν πήρε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στον τέταρτο τελικό με τη Γαλατάσαραϊ έβγαλε από τα ρούχα του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή αρχικά και στη συνέχεια αποβλήθηκε.

Ο Σέρβος τεχνικός, που είδε την ομάδα του να χάνει με 88-82, τιμωρήθηκε αυτόματα με μία αγωνιστική και δεν θα είναι στον πάγκο της στον επόμενο αγώνα των δύο ομάδων.



Η τιμωρία, φυσικά, δεν άρεσε καθόλου στον «Ζοτς». «Όσοι είδαν τον αγώνα, καταλαβαίνουν τι έγινε και πώς έγινε. Αμέσως μετά το ματς με τιμώρησαν, κάτι που δείχνει πως όλα ήταν έτοιμα. Πρέπει να καταλάβουν πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν είναι ο Ομπράντοβιτς. Οι παίκτες μου χωρίς εμένα θα βρουν τρόπο να παίξουν καλά και να κερδίσουν. Θα πρέπει η ομοσπονδία να δει τι έγινε στα δύο παιχνίδια στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, τις αποφάσεις και τα κριτήρια των διαιτητών», δήλωσε μετά τον αγώνα.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: