Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Θα χαρούμε να μας πλησιάσει ο Ιβάν»

savvidis_proxoma-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Προχώματος, Γιώργος Κελεσίδης . Μίλησε για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην εκκλησία που έχει δημιουργήσει, ενώ αναφέρθηκε και στο γήπεδο που φιλοξενούνται τα παιδικά τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Κελεσίδης:
Για τις επισκέψεις του Σαββίδη στο Πρόχωμα: “Έρχεται πιο πολύ όταν υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις. Έχτισε αυτήν την εκκλησία, είναι εδώ το πιο στενό του περιβάλλον και έρχεται τέτοιες ημερομηνίες. Το είχε πάρει από χωράφι και το αξιοποίησε για να κάνει αυτή την εκκλησία. Υπάρχει και άλλη εκκλησία μέσα στο χωριό. Αυτή η εκκλησία είναι βγαίνοντας από το χωριό προς τα Αγιονέρια, στο δρόμο για τη Νέα Μεσημβρία”.
Για την συνάντηση που είχε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: “Συναντηθήκαμε τυχαία με τον κ. Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τα είπαμε για την ομάδα, πολλά δεν μπορώ να πω και εγώ είμαι ένας απλός φροντιστής και αντιπρόεδρος μιας ερασιτεχνικής ομάδας”.
Για τα παιδικά τμήματα του ΠΑΟΚ: “Όλα τα παιδικά τμήματα αγωνίστηκαν στο γήπεδο εδώ. Πρόπερσι η Κ17 αγωνίστηκε και βγήκε πρωταθλήτρια σε αυτό τον χώρο. Πρόσφατα στο πρωτάθλημα που τελείωσε πέρα από την Κ17 ή και η Κ15 και η Κ20. Η Κ20 βγήκε πρωταθλήτρια και η Κ17 έφτασε στα ημιτελικά”.
Για το πώς επιλέχθηκε το γήπεδο του Προχώματος: “Ο παλιός ποδοσφαιριστής, κ. Σιδηρόπουλος είχε σχέσεις με τον κ. Βρύζα, τον κ. Πουρλιοτόπουλος, που έψαχναν έναν χώρο και αυτός τον πρότεινε. Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι από εδώ. Ήρθαν οι άνθρωποι, ελέγξανε τον χώρο, που γι’ αυτές τις κατηγορίες είναι… Α΄ εθνική. Ήρθαν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ, τον τσέκαραν, τους άρεσε και ήρθε η Κ17 και βγήκε πρωταθλήτρια. Μετά έπαιξαν άλλες τρεις ομάδας. Συνολικά έπαιζαν η Κ15, η Κ17, η Κ20 και η Αναγέννηση Προχώματος. Επιπλέον, έχουν γίνει ορισμένες προπονήσεις των παιδικών τμημάτων του ΠΑΟΚ. Προπονήσεις κάνει φυσικά και η Αναγέννηση”.
Για τους λόγους που τα παιδικά τμήματα δεν έπαιξαν στην Νέα Μεσημβρία: “Εκεί έπαιξαν μόνο τα τελευταία παιχνίδια. Η Νέα Μεσημβρία είναι προπονητικό κέντρο. Σ’ εμάς έχει μια κερκίδα 150-200 ατόμων, πάγκους, αλλά και μια αλάνα, που μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα”.
Για τον πρόεδρο της ομάδας του Προχώματος, τον Πάτερα Άγγελο: Είναι ο παπάς του χωριού και ο πρόεδρος της ομάδας. Επίσης, είναι και ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Πνεύματος, που έχτισε ο κ. Ιβάν Σαββίδης”.
Για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με το χωριό: “Μας δίνει 100 ευρώ ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι για την φροντίδα του γηπέδου. Για την ομάδα του Προχώματος δεν ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Σαββίδη. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Θα έπρεπε και εμείς από την δική μας πλευράς κάπως να τον αγκαλιάσουμε. Δεν έχει κάτι με το χωριό και δεν είναι θέμα του χωριού, αλλά της διοίκησης του Δήμου. Αν θα φτιάξει κάτι, θα τον χειροκροτήσουμε και θα τον αγκαλιάσουμε. Παλιά δεν ήξερε κανείς το Πρόχωμα, τώρα με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη ακούστηκε. Θα χαρούμε πάρα πολύ αν μας πλησιάσει κι αυτός”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: