Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Γιατί θα το πάρει η Βραζιλία!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, εξηγεί στο sport-fm.gr τους λόγους, για τους οποίους η «σελεσάο» είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Γιατί θα το πάρει η Βραζιλία
Η πέντε φορές Πρωταθλήτρια Κόσμου Βραζιλία, είναι οικοδέσποινα. Αυτομάτως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα να κατακτήσει τον τίτλο, όμως δεν αποτελεί αυτό από μόνο του, το γεγονός που την καθιστά μεγάλο φαβορί. Στην 23άδα των παικτών που έχουν συμπεριληφθεί στη «σελεσάο» υπάρχουν εντυπωσιακά ονόματα, ωστόσο ηχηρά ονόματα είναι κι εκείνα που απουσιάζουν απ’ αυτή τη λίστα.

Το μόνο που αρκεί να πράξει κάποιος είναι να βάλει τον κατάλογο με το ποιοι είναι εκείνοι που θα λείπουν από το Μουντιάλ. Οι Ροναλντίνιο και Κακά, όπως και οι Πάτο και Ρομπίνιο. Ο Κουτίνιο που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Λίβερπουλ θ’ απουσιάσει, όπως και ο Λούκας Μόουρα που διέπρεψε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο καταπληκτικοί αμυντικοί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μιράντα και ο Φελίπε Λουίς επίσης δεν θα είναι παρόντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, ως μέλη της «σελεσάο». Ο Λεάντρο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ και ο Ουέλλινγκτον Νεμ της Φλουμινένσε, επίσης δεν χώρεσαν στο ρόστερ. Όπως και ο αμυντικός μέσος της Τότεναμ, ο Σάντρο. Όπως και ο μπακ της Πόρτο, ο Ντανίλο.

Η Βραζιλία θα μπορούσε να παρατάξει και 2η ομάδα στο Μουντιάλ που να κατάφερνε να πάει μέχρι την 4άδα. Η 23άδα που συνθέτει την αποστολή της είναι μια πλήρης ομάδα, έτοιμη να προσφέρει σπουδαίο θέαμα στο Μουντιάλ κι ασφαλώς να κατακτήσει για 6η φορά το τρόπαιο. Αλλά έχει και πολλούς ακόμα που εύκολα θα μπορούσα ν’ αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: