Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Δύσκολα παντού ο Άρης»

GROLLIOS
Ο νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τα νέα πρόσωπα στην διοίκηση του Άρη.
Επίσης τόνισε ότι κατατέθηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση αλλά και τα ονόματα των ατόμων που θα απαρτίζουν το νέο δ.σ. της ΚΑΕ Άρης. Πλέον αναμένεται η έγκριση του δικαστηρίου για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Έγινε μια προσεχτική επιλογή των προσώπων έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να προσφέρει στον δικό του τομέα. Πρέπει να πούμε ότι σήμερα κατατέθηκε η έφεση αλλά δεν υπάρχει έφεση μέχρι στιγμές. Αναμένεται η έκδοση της προσωρινής διαταγής  μέσα στις επόμενης ημέρες και από εκεί και πέρα οι εξελίξεις τρέχουν».
Για το πότε θα εγκριθεί η νέα διοίκηση: «Μέχρι το τέλος της βδομάδας, θα μπορεί να λειτουργεί άμεσα από την στιγμή της έγκρισης της».
Αναφορικά με το άρθρο 99: «Θέλει συνεχείς εγρήγορση και προσπάθεια. Τα πράγματα είναι δύσκολα .Πρέπει να είναι συνεπής σε αυτά που έχει αναλάβει από οικονομικής πλευράς η ΚΑΕ Άρης. Χρειάζεται επίπονη εργασία και στήριξη».
Για το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ, είναι ότι η ΚΑΕ Άρης συγκριτικά με τα άλλα τμήματα, έχει τα λιγότερα προβλήματα. Τα προβλήματα όμως είναι προβλήματα και πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ίδια σοβαρότητα.
Θεωρώ ότι το μπάσκετ θα συσπειρώσει περισσότερο κόσμο φέτος. Η προσπάθεια βεβαίως δεν μειώνεται από πουθενά και από κανένα άθλημα αλλά έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με αυτό που έχει πετύχει. Δεν μιλάω για τίτλους αλλά με βάση π.χ την υπαγωγή στον άρθρο 99. Εννοείτε ότι χρήζει βοήθεια και ο ΑΣ αλλά και το ποδόσφαιρο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: