Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Ο ΠΑΟ κατά ΠΑΟΚ…»!

mpirdas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (10/6) ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας και ανέλυσε τα δεδομένα της προσφυγής του δικεφάλου στον CAS. Τόνισε ότι την Πέμπτη θα καταθέσουν νέο φάκελο με κάποια συμπληρωματικά στοιχεία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η διαδικασία τρέχει, αλλά είναι λίγο διαφορετική από την προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία εδώ στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή δόθηκε δεύτερη προθεσμία σε μας, μέχρι τις 12 του μήνα, να καταθέσουμε νέο φάκελο με κάποια επιχειρήματα, το ίδιο ισχύει και για την ΕΠΟ και το τρίτο ενδιαφερόμενο μέρος , τον Παναθηναϊκό που έχει έννομο συμφέρον, δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 24 του μήνα να απαντήσει επί της προσφυγής μας. Ουσιαστικά δεν είναι καινούργιος ο φάκελος που θα καταθέσουμε αλλά συμπληρωματικός, με κάποια έξτρα στοιχεία. Διάδικος αυτή την στιγμή είναι η ΕΠΟ και τρίτο-ενδιαφερόμενο μέρος με έννομο συμφέρον είναι ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα εκδικασθεί στις 7 ή 8 Ιουλίου.
Εγώ είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης αλλά στα δικαστήρια δεν μπορείς να αισθάνεσαι ποτέ σίγουρος».
Για το αν θα προλάβει να βγει απόφαση μέχρι τις 15 Ιουλίου που τελειώνει η προθεσμία που έδωσε η ΟΥΕΦΑ για να δηλωθούν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Θα  προλάβουν γιατί από τις 28 του μήνα μεσολαβούν περίπου 10 μέρες μέχρι την εκδίκαση για ενημερωθούν οι τρεις δικαστές και να προετοιμάσουν την απόφαση. Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί νομικά από ένας Ελβετό δικηγόρο και έναν με Ιταλικές ρίζες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: