Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Ο Ιωαννίδης μας έβαζε… γκάζια»!


Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης. Μίλησε για την φιλανθρωπική εκδήλωση όπου υπήρχαν τιμητήρια και προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Σύρο αλλά και την γενικότερη δράση των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης:
Για την εκδήλωση στην Σύρο:“Εδώ και έξι χρόνια που δημιουργήσαμε τον σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος κάνουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Πάμε σε όλη την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και κάνουμε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μας πήραν από την αρχιεπισκοπή Σύρου, που ήθελαν να κάνουν έναν αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για να μαζέψουν λεφτά για τις άπορες οικογένειες του νησιού και εμείς ανταποκριθήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Επιπλέον, καλέσαμε και τιμήσαμε τον Παναγιώτη Γιαννάκη όπως είχαμε κάνει πριν δύο χρόνια με τον Νίκο Γκάλη στην Ρόδο. Τον κάλεσε η αρχιεπισκοπή και τον τιμήσαμε. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Προπονητής σε εμάς ήταν ο Ιωαννίδης που μας έβαλε λίγα γκάζια αλλά όσα γκάζια και να έβαζε δεν μπορούσαμε να τρέξουμε ούτε εγώ, ούτε ο Πρέλεβιτς ούτε ο Γιαννούλης. Ο “Ξανθός” δεν ξέρει να χάνει και πριν από τον αγώνα μας έβαζε να κάνουμε ζέσταμα και διατάσεις. Ο Πρέλεβιτς τον έλεγε πως αν κάνουμε ζέσταμα και διατάσεις μετά δεν θα μπορούμε να τρέξουμε. Ο Ιωαννίδης είχε ξανα έρθει για κόουτς των Βετεράνων στα Γιάννενα όταν είχαμε παίξει με την Μπαρτσελόνα για να τιμήσουμε τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ήταν τότε προπονητής του Πρέλεβιτς και του Αλβέρτη για πρώτη φορά και έπαθαν πλάκα όλοι οι παίκτες που δεν τον είχαν προπονητή. Δεν ήθελε να χάνει και τους έβαζε γκάζια. Όποιος έκανε λάθος τον έβγαζε έξω. Τελικά κερδίσαμε. Οι βετεράνοι αν τους βάλεις δύο Αμερικάνους μένουν πάρα πολύ εύκολα στην Α1″.
Για τις άλλες εκδηλώσεις:“Μας κάλεσε ο δήμαρχος Σαντορίνης να κάνουμε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Έκαναν καινούριο κλειστό και θα το εγκαινιάσουμε. Θα πάμε 5 Ιουλίου στην Σαντορίνη. Παράλληλα, συζητάμε να φέρουμε την πρώην Εθνική Γιουγκοσλαβίας. Μας βοηθάει πολύ σε αυτό ο κ. Σάκοτα και σκεφτόμαστε να το κάνουμε μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παλατάκι. Την αγάπη που έχουμε εισπράξει θέλουμε να την ανταποδώσουμε και να βοηθήσουμε τώρα που η χώρα έχει πρόβλημα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: