Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σαράνοφ: «Μίλησα με Βούκιτς και Νάτχο, συζητά ο ατζέντης μου με τον ΠΑΟΚ»

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis 95,5 με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μιλά με τον ΠΑΟΚ για την ενδεχόμενη μεταγραφή του. Ο Σέρβος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε πως ο ατζέντης του διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ την μεταγραφή του ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος μίλησε τόσο με τον Βούκιτς όσο και με τον Νάτχο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν πράγματι συζητά με τον ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Εγώ είμαι ο παίκτης, την μεταγραφή μου τη χειρίζεται ο μάνατζερ μου με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και άλλωστε τον αντιμετώπισα δυο φορές φέτος στο Europa League».

Για το ότι η ομάδα του απέκτησε τον Στοϊκοβιτς: «Αυτό για μένα δεν είναι κακό γιατί ήδη έχω ενημερώσει τους ανθρώπους της Μακάμπι ότι θέλω να κάνω το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή. Άλλωστε για αυτό το λόγο έχω αποφασίσει να μην κάνω ανανέωση του συμβολαίου μου που τελειώνει σε ένα χρόνο».

Για το αν μίλησε με παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον Βούκιτς αλλά και τον Νάτχο που είναι εδώ στο Ισραήλ. Και οι δυο μου είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη και να είμαι κοντά στην πατρίδα μου και να διεκδικήσω και την επιστροφή μου στην Εθνική Ομάδα. Αισθάνομαι υπέροχα αν φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αρκετοί συμπατριώτες φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για τις δυο αναμετρήσεις με την Μακάμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Δε θυμάμαι τόσο το ότι απέκρουσα τα δυο πέναλτυ όσο την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι ο 12ος παίκτης του».

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του: «Δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες αλλά θεωρώ ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετές μέρες…».

Για το αν γνωρίζει τον Μάρκο Λόμιτς που επίσης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ: «Θα σας πω απλά ότι ο τύπος αυτός μπορεί να τρέχει ενενήντα λεπτά πάνω κάτω χωρίς να κουράζεται. Να τρέχει ασταμάτητα και να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά. Είναι σπουδαίος παίκτης στη θέση του και θα χαρώ αν είμαστε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: