Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αισιοδοξία για Τσάμπερλεϊν!!

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, ευελπιστεί πως ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Ουρουγουάης.

Αισιοδοξία για Τσάμπερλεϊν
Την αισιοδοξία του για το ότι ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν θα ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θα είναι έτοιμος στις 19 Ιουνίου απέναντι στην Ουρουγουάη, εξέφρασε ο τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χότζον.

Ο διεθνής μέσος της Άρσεναλ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Εκουαδόρ την περασμένη Τετάρτη στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, μέχρι τώρα, ο παίκτης έχει αντεπεξέλθει πλήρως στις προπονήσεις των «τριών λιονταριών», πράγμα που κάνει τον Χότζον να… χαμογελάει.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει στις 19 Ιουνίου την Ουρουγουάη και, εφόσον ο νεαρός άσος έχει αναρρώσει πλήρως, τότε θα χρησιμοποιηθεί, καθώς ουδείς θέλει να ρισκάρει με την υγεία του παίκτη.

«Δουλεύει σκληρά και, μέχρι τώρα, είναι σε καλό δρόμο. Περιμένουμε τις εξετάσεις για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμος θα χρησιμοποιηθεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: