Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο θάνατος σου, η ζωή μου!

Skoda Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου παίζουν μια κατηγορία σε ενενήντα λεπτά απόψε στο «Κλ. Βικελίδης», έχοντας σημαντικές απουσίες. Με το μέρος των «ερυθρόλευκων» η προϊστορία.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου
Δέκα ημέρες μετά το τέλος των play-off της Football League και σχεδόν δύο μήνες ύστερα από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Superleague Skoda Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου δίνουν το σημαντικότερο τους παιχνίδι στη σεζόν.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της επόμενης σεζόν σε ματς… νοκ-άουτ, που θα διεξαχθεί (20:30, Novasports 1, Ote Sport 2) στο «Κλ. Βικελίδης».

inner

Η ακριτική ομάδα δεν ανακοίνωσε αποστολή. Άλλωστε, αυτήν τακτική ακολούθησε πριν από τους τελευταίους της αγώνες στην κανονική διάρκεια της Superleague. Το μόνο σίγουρο -και γνωστό εδώ και καιρό- είναι πως ο Νίκος Κεχαγιάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Εστεμπάν Σολάρι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι, παίρνοντας μέρος και στα 34 ματς, αλλά θα λείψει στο κρισιμότερο, καθώς έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Εκτός είναι και οι Μπαξεβανίδης-Κομεσίδης, ενώ δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Παΐτο και πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ο Τσαμούρης στη θέση του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Παντελής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κωστούλα, Κπετάνο, Κριστομπάλ και Κάριλ, διότι είναι τραυματίες. Ο Μάριο Μπρέσκα δεν είναι 100% έτοιμος, λόγω προβλήματος στον δικέφαλο, αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί είτε από την είτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από 4.200 εισιτήρια και οι συνθήκες ευνοούν στο να εξαντληθούν, καθώς δεν απέχει πολύ το γήπεδο από την κανονική έδρα των δύο ομάδων. Ξάνθη και Ολυμπιακός έχουν κοντραριστεί 33 φορές συνολικά και οι περισσότερες ήταν για τη Β’ Εθνική. Οι Βολιώτες έχουν σημειώσει 17 νίκες και 9 ο σημερινός του αντίπαλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: