Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Μπορεί να προχωρήσει η διοίκηση Στεφανίδη»

xristoforidis-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης. Μίλησε για την τελευταία απόφαση του δικαστηρίου και τόνισε πως διοίκηση παραμένει ο Παναγιώτης Στεφανίδης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης:
Για την απόφαση από το δικαστήριο:“Η απόφαση βγήκε σήμερα. Απορρίπτεται η αίτηση της αναστολής της απόφασης διορίζει διοίκηση αυτή του Στεφανίδη, του Ψηφίδη και άλλων. Ουσιαστικά μένει διοίκηση ο Στεφανίδης. Δεν είναι η τελευταία ευκαιρία του κ. Σκόρδα αλλά η τελευταία που αναμενόταν σύντομα το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δικαστήρια που εκκρεμούν για την ακύρωση γενικών συνελεύσεων, διοικητικών συμβουλίων και για το ίδιο το δικαστήριο υπάρχει έφεση που έχει οριστεί το 2015. Αν δεν λανθάνει η μνήμη μου ήταν από αυτές που ήταν να δικαστούν σύντομα. Δεν πήρα αντίγραφο της απόφασης απλά την διάβασα. Πλέον μπορεί η διοίκηση Στεφανίδη να προχωρήσει εκτός αν ο κ. Σκόρδας καταθέσει κάτι καινούριο το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω πιο θα είναι. Η απόφαση όσο πρόλαβα να την διαβάσω θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα κατεπείγοντος, ότι δεν βλάπτονται τα συμφέροντα της ΠΑΕ Άρης και ότι οι ισχυρισμοί περί ακυρότητας του Δ.Σ του ερασιτέχνη και της Γενικής Συνέλευσης της ΚΜΑ που είχαν ληφθεί προσωρινές διαταγές είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου γιατί οποιοσδήποτε μέτοχος που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση της διοίκησης. Την αίτηση της αντικατάστασης του κ. Σκόρδα πλην της ΚΜΑ και του Α.Σ μικρομέτοχοι είτε λειτουργούσαν με πληρεξούσια είτε εκπροσωπώντας τον εαυτό τους”.
Για το τι πρέπει να ξέρει ο κόσμος του Άρη:“Ο κόσμος δικαιούται να ξέρει. Το θέμα είναι να σταματήσει ο κόσμος του Άρη να ακούει για δικαστήρια γιατί δεν προάγουν κανένα συμφέρον, πόσο μάλλον το συμφέρον του Άρη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: