Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Δεν νομίζω πως είναι καλύτερος από αυτούς που έχει ο ΠΑΟΚ»

Τερματοφύλακας με σταθερή απόδοση, που ωστόσο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει κάποιος καλύτερο από αυτούς που έχει ο ΠΑΟΚ, είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ, σύμφωνα με τον Λουίτζι Τσενάμο.

«Δεν νομίζω πως είναι καλύτερος από αυτούς που έχει ο ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγιαν Σαράνοφ, που δεν είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό. Δεν ισχύει το ίδιο και τον πορτιέρο του Ατρόμητου, Λουίτζι Τσενάμο, καθώς πέρασε από το πρωτάθλημα του Ισραήλ για μια σεζόν, φορώντας τη φανέλα της Μακάμπι Νετάνια. Οπότε έχει πάρει μια… γεύση για τον 26χρονο πορτιέρο.

Ο ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών μίλησε στη «Metrosport» και σχολίασε πως πρόκειται για σταθερό τερματοφύλακα, που δεν εντυπωσίασε πάντως τον ίδιο με την απόδοση και ανέφερε πως δεν νομίζει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έχει στο ρόστερ την παρούσα στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά».

«Πρώτα απ όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως φέτος δεν έχω εικόνα για το πώς πήγε πλην των αγώνων με τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τον θυμάμαι από πέρυσι, δεν είχε ξεκινήσει βασικός όμως μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα μπήκε και έδειξε να είναι σταθερός. Δεν μπορώ να πω πως εντυπωσίασε, αλλά μία σταθερότητα απέκτησε η ομάδα του σε συνδυασμό και με την αλλαγή προπονητή που είχε».

Ερωτηθείς για το τι μπορεί αν περιμένει ο ΠΑΟΚ, τόνισε: «Πρώτα απ όλα, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του εξαιρετικούς τερματοφύλακες, όμως δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που δεν θέλει να τους εκμεταλλευτεί. Με βάση αυτό το γεγονός, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι καλύτερός τους. Δεν γνωρίζω επίσης το αν μπορεί να αντέξει το ειδικό βάρος που έχουν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα σε αυτή τη θέση που είναι η πλέον πιεστική σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που έχει με άριστα το δέκα τεχνική που φτάνει στα επτά, είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια γεγονός που βοηθά ομάδες που παίζουν ψηλά την άμυνά τους. Έχει κάποια καλά στοιχεία, έχει κάποιες αδυναμίες. Είναι σαφές πως δε νομίζω ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έχει ο ΠΑΟΚ, διευκρινίζοντας πάντα πως δεν έχω δει τη φετινή του εξέλιξη. Βέβαια στο ποδόσφαιρο πολλά οφείλονται στη συγκυρία, στη τύχη, άρα ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Εκτιμώ πως στον ΠΑΟΚ τον παρακολούθησαν φέτος και έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για να ολοκληρώσουν ή όχι αυτή τη μεταγραφή».

inner

Όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση ανάμεσα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και το ελληνικό, αποκρίθηκε: «Υπάρχουν διαφορές και σίγουρα είναι κατώτερο από το δικό μας σε πολλά πράγματα. Το ποιοτικό επίπεδο είναι κατώτερο, το τακτικό, η οργάνωση. Σίγουρα για τον Σαράνοφ αν γίνει η μεταγραφή, θα είναι ένα υψηλότερο βήμα που πρέπει να διαχειριστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: