Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Να μην χαθεί άλλος χρόνος…»

traios
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράϊος και μίλησε για την πρόταση του κ.Γαλανού να πάρει τον Άρη και να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Αναφέρθηκε στα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική αλλά και το κεφάλαιο που είναι διατιθέμενος να βάλει ο κ.Γαλανός.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Το Γιώργο τον Γαλανό δεν το γνώρισα τώρα, μεγαλώσαμε μαζί στα… τσιμέντα της θύρας 3. Πριν από ένα δίμηνο αρχίσαμε να τα βάζουμε κάτω και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Λειτούργησε το συναίσθημα, αυτή η αγάπη, αυτή η ιδέα που λέγεται Άρης, είναι τόσο μεγάλη, τόσο δυνατή πως μας έβαλε στο τραπέζι. Ο Γιώργος έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο γιατί το οικονομικό κεφάλαιο που είναι διατεθειμένος να βάλει, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον Άρη στην Β’ Εθνική. Τα χρήματα είναι πολλά, θέλεις 2 εκ. ευρώ αυτή την στιγμή για να διακανονίσεις παλιές οφειλές. Από εκεί και πέρα χρειάζεσαι χρήματα για να φτιάξεις μια ομάδα αντάξια του Άρη».
Για το πόσα χρήματα χρειάζεται ο Άρης για να αγωνιστεί στην Εθνική: «Με 10 εκ, ευρώ απευθείας, λύνεις τα προβλήματα σου. Έχω 12 εκ, ευρώ χρέη σε πιστωτές, με 5 εκ.ευρώ cash, ξεχρεώνω. Διακανονίζω το δημόσιο που είναι 6εκ.ευρώ, δίνω 1 εκ.ευρώ μπροστά και από εκεί και πέρα χρειάζεσαι και 3 εκ,ευρώ για να φτιάξεις ομάδα.
Β’ Εθνική θέλουμε αλλά με προϋποθέσεις, θέλω να το ξεκαθαρίσω. Αλλά έτσι πως είναι τα πράγματα ο κ.Γαλανός δεν μπορεί να το στηρίξει.
Αναφορικά με το έγινε αλλά και τι πρέπει να γίνει: «Έγιναν τρομερά πράγματα το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Ο σύλλογος ήταν εγκλωβισμένος στην προχειρότητα, στην επιπολαιότητα και σε ασόβαρους ανθρώπους. Όταν δεν είναι δικά σου τα λεφτά και δεν το πονάς, υπογράφεις άνετα μεγάλα συμβόλαια και βάζεις μέσα την ομάδα. Αυτό επικρατούσε στον Άρη τόσα χρόνια. Ασόβαροι άνθρωποι, ανεύθυνοι άνθρωποι και δυστυχώς βρίσκονται ακόμα μέσα στην ομάδα. Το θέμα της εκκαθάρισης είναι ένα ζήτημα πάρα πολύ σοβαρό. Είναι μια απόφαση που την παίρνουν οι μέτοχοι. Πρέπει να γίνει γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη και στην ΚΜΑ και να παρθούν εκεί, οι αποφάσεις. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, το χάσιμο χρόνου έχει ονοματεπώνυμο, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο στον Άρη και όσο αργούμε βάζουμε τον σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Φτάσαμε 3 Ιουνίου και δεν έχει γίνει το παραμικρό ».
Για την Γ’ Εθνική: «Είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος της Γ’ Εθνικής, για τον σύλλογο, για το κομμάτι του οπαδού αλλά και για όλους αυτούς που έβαζαν τις υπογραφές τους τα προηγούμενα χρόνια. Το καταλαβαίνουμε και το κατανοούμε. Για αυτό τον λόγο πρέπει να πάρουμε υπεύθυνα τις αποφάσεις αυτές και θα έλεγα ότι θα ήταν καλό να γίνει ονομαστική ψηφοφορία. Να είναι όλα ανοικτά πλέον, να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή».
Για τον Γ.Γαλανό: «Το όραμα του Γ. Γαλανού είναι το 2016ο Άρης να παίζει στην Σούπερ Λιγκ, μέχρι 1εκ.ευρώ μπορεί να βάλει αυτή την στιγμή, άμα μπορούσε παραπάνω θα κρατούσαμε την ομάδα στην Β’ Εθνική».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: