Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αυτοί σφυρίζουν τον πέμπτο τελικό!!

Σε μια κλήρωση όπου δεν έλειψε για μια ακόμη φορά η ένταση, προέκυψε η τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνουν τον πέμπτο τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αυτοί σφυρίζουν τον πέμπτο τελικό
Η πολυαναμενόμενη -και φορτισμένη για μια ακόμη φορά- διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών του πέμπτου τελικού της Α1 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Η διαδικασία άρχισε στις 16:10 και ολοκληρώθηκε περίπου μισή ώρα μετά. Οι τόνοι ανέβηκαν, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- όχι στα επίπεδα του παρελθόντος, ενώ οι δύο πλευρές απέφυγαν τις δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Παρουσία λοιπόν του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, και του αντιπροέεδρου Μάνου Παπαδόπουλου από τον Παναθηναϊκό και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Γιώργου Σκινδήλια, καθώς και του γενικού διευθυντή Χρήστου Σταυρόπουλου απ’ την πλευρά του Ολυμπιακού, προέκυψε η τριάδα που θα σφυρίξει το κρίσιμο ματς.

Αυτή λοιπόν αποτελείται από τους Χριστοδούλου, Αναστόπουλο και Φούφη -με την κληρωτίδα ν’ αφήνει εκτός τους Τανατζή και Γκόντα (που επίσης συμπεριλαμβάνονταν στην πεντάδα που είχε επιλεχθεί από την ΚΕΔ).

Όσο για τους κομισάριους του αγώνα, αυτοί θα είναι οι Βιδάλης και Σταύρου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: