Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τον εαυτό του… στη σέντρα ο Δέλλας!

Στην ΑΕΚ κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Ούτε καν ο προπονητής. Πόσω μάλλον όταν είναι τόσο ακομπλεξάριστος όσο ο Δέλλας, που μοίρασε ερωτηματολόγια στους παίκτες για να κρίνουν τη δουλειά του.

Τον εαυτό του… στη σέντρα ο Δέλλας
Για τις προπονητικές ικανότητες του Τραϊανού Δέλλα μπορεί κανείς να έχει όποια άποψη θέλει. Αν και το συμπέρασμα σίγουρα θα ‘ναι ασφαλέστερο μετά τη δεύτερη χρονιά του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Εκείνο όμως που κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει είναι πως ο «Τράι» (τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως τεχνικός) είναι ακομπλεξάριστος. Μπολιασμένος απ’ την ποδοσφαιρική του καριέρα με ευρωπαϊκές ιδέες. Και κατά συνέπεια καθόλου διστακτικός να τις εφαρμόσει και στην «Ένωση».

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν έδωσε τη δυνατότητα στους… κρινόμενους (τους παίκτες του) να γίνουν κι αυτοί κρίνοντες. Χωρίς επιπτώσεις, χωρίς δισταγμό και χωρίς την υποχρέωση να το κάνουν επώνυμα.

Απλά με ένα ερωτηματολόγιο που τους μοίρασε και μέσω του οποίου οι «κιτρινόμαυροι» μπορούσαν να τοποθετηθούν για όλα: Από τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη συνεργασία με τα επιτελεία, μέχρι την πορεία της ομάδας και τον τρόπο που κάνει ο ίδιος την προπόνηση.

Έτσι, με τις απαντήσεις τους (που θα αξιολογηθούν αναλόγως) θα συμμετάσχουν κι εκείνοι στην ακόμα καλύτερη οργάνωση της ομάδας και την τελειοποίηση των συνθηκών στις οποίες δουλεύει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: