Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Υπάρχουν επαφές, αλλά…!

Με τρεις ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΠΑΕ Άρης μιλά ο Παναγιώτης Στεφανίδης, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ενώπιον του Δ.Σ. της «ΚΜΑ».

Υπάρχουν επαφές, αλλά…
«Μιλάμε με 2-3 ενδιαφερόμενους, με κάποιους από αυτούς είμαστε σε πιο προχωρημένο στάδιο όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερες πληροφορίες».

Αυτά ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Στεφανίδη στο Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη που κλήθηκε για να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την ΠΑΕΕ για την εξασφάλιση εσόδων για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στη Football League την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες τις τελευταίες μέρες καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να μπορέσουν να βρουν κάποιον επνδυτή και για αυτό τον λόγο έχουν συνεχείς επαφές με ενδιαφερόμενους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί το μπάτζετ που απαιτείται για τις ανάγκες της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Το πιο πιθανό είναι ότι στην αυριανή συνέντευξη Τύπου δεν θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι επ’ αυτού, αλλά εκφράζει την αισιοδοξία ότι στις επόμενες δέκα μέρες θα έχει εξασφαλίσει τους πόρους που θα εγγυηθούν την εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων και την αποφυγή φαινομένων όπως των φετινών.

Από την πλευρά του, το Δ.Σ. της «ΚΜΑ» ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι προσανατολίζεται στις 25 Ιουνίου να ορίσουν τη Γ.Σ. και ότι το πολύ σε δυο εβδομάδες θα πρέπει η ΠΑΕ να έχει καταλήξει στις επαφές της, ώστε αν δεν καρποφορήσουν, να αναζητηθούν τα εναλλακτικά πλάνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: