Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι…!

Ε, ρε, τι έχει να γίνει αύριο στον 5ο τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Η ματσάρα της χρονιάς. Κι όποιος αντέξει… Να σας πω κάτι; Αφήστε στην άκρη τις ανακοινώσεις από τις δυο πλευρές. Και τι έχει γίνει στα προηγούμενα τέσσερα ματς. Ξεχάστε τα όλα, ρε παιδιά. Μιλάμε για μπάσκετ. Και σε λίγα 24ωρα θα γίνει η ματσάρα της χρονιάς.
Οι παικταράδες
Κι εκεί θα μιλήσουν οι παικταράδες των δυο ομάδων. Κανένας άλλος. Ούτε παράγοντες, ούτε διαιτησίες, ούτε τίποτα.
Η δίψα τεράστια
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν φτάσανε φέτος καν στο φάιναλ φορ της ευρωλίγκας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η δίψα τους για τίτλο είναι τεράστια.
Το πάθος
Γι’ αυτό και το ματς θα είναι ένα παιχνίδι πάθους. Δεν θα μιλήσουν τόσο τα συστήματα και οι τακτικές, αλλά οι ψυχές των παικτών.
Την ανάσα
Προσωπικά, περιμένω ένα παιχνίδι που θα κόψει την ανάσα σε όλη την Ελλάδα. Μια ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα φάει η μύγα σίδερο, λέμε.
Βαριά η μπάλα
Κι επιμένω. Ξεχάστε τα όλα. Εδώ θα μιλήσει το πάθος. Όποια ομάδα παίξει πιο ψυχωμένα, όποια αντέξει περισσότερο στην πίεση, θα κερδίσει. Διότι ειδικά στο τέλος η μπάλα θα είναι πολύ βαριά και για όποιον κυνηγάει το σκορ και για όποιον είναι μπροστά. Κι όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα, τόσο θα βαραίνει περισσότερο η πορτοκαλί.
Χωρίς παρατράγουδα
Και οι δυο ομάδες είναι μεγάλες κι όπως έχω ξαναγράψει αξίζουν εξίσου σεβασμό. Μια από τις δυο θα είναι αύριο τέτοια ώρα πρωταθλήτρια. Κι ας ελπίσουμε ότι γενικά όλη η βραδιά θα είναι καθαρά μπασκετική και θα κυλήσει χωρίς παρατράγουδα. Θα είναι προς όφελος και του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: