Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μύλος με την παρουσία Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να δώσει το «παρών» στον αποψινό τελικό στο ΟΑΚΑ παρά την τιμωρία του. Πού βασίζονται οι «πράσινοι» και πώς θα αντιδράσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μύλος με την παρουσία Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ
Ένα εξωαγωνιστικό ερωτηματικό πλανάται πάνω από τον πέμπτο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αφορά την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά και πώς ενδεχόμενη τέτοια θα αντιμετωπιστεί από τους «ερυθρόλευκους».

Η πληροφόρηση αναφέρει πως ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ αναμένεται να είναι στο γήπεδο παρά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον ΕΣΑΚΕ για όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό («απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες», ανέφερε η απόφαση του αθλητικού δικαστή). Η πλευρά του Παναθηναϊκού θα βασίσει την παρουσία του σε δύο στοιχεία: α) ότι η ποινή δεν είναι άμεσα εκτελεστέα από τη στιγμή που έχει κατατεθεί έφεση και β) ότι την είσοδο στο γήπεδο μπορεί να του στερήσει μόνο η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας (ΕΦΙΠ) και ότι ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα και το άρθρο 5. Υπάρχει προ διετίας δεδικασμένο από υπόθεση του Αλέξη Κούγια και της Παναχαϊκής με το γνωστό ποινικολόγο (που είναι και προσωπικός φίλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συνήθως παρών σε πολλά παιχνίδια της ομάδας) να υποστηρίζει πως αν βρεθεί στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν υπάρχει νομικό «πάτημα» για να τιμωρηθεί εκ των υστέρων.

Πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός σε μια τέτοια περίπτωση; Ουδείς γνωρίζει, αλλά δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της ομάδας που καλούν τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που (αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αυτό επίσημα) αναμένεται να βρίσκονται με την αποστολή της ομάδας απόψε στο ΟΑΚΑ, να αποσύρουν την ομάδα από τον αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση η τύχη του αγώνα και συνεπώς του πρωταθλήματος θα κριθεί στα δικαστήρια κι όχι στο παρκέ. Δεν αποκλείεται να κατατεθεί σχετική ένσταση πριν την έναρξη του αγώνα και το παιχνίδι να γίνει κανονικά. Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν σε λίγες ώρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: