Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δέκα αλλαγές η εθνική;

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta την…αίσθηση για την 11άδα του Σάντος απόψε με τη Νιγηρία.  ΔΕΝ έχει ανακοινώσει ακόμη την ενδεκάδα της εθνικής ο Σάντος, αλλά η αίσθηση που έχουν οι διεθνείς μας, είναι ότι αυτή τη φορά ο Πορτογάλος θα βάλει όλους τους αναπληρωματικούς!
Θα πάει, λοιπόν, στην άλλη άκρη κι από εκεί που στο πρώτο φιλικό με την Πορτογαλία είχε βάλει την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να ξεκινήσει στο Μουντιάλ-αν δεν το έχει κιόλας αποφασίσει-τώρα με τη Νιγηρία προτίθεται να βάλει όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που έχει πάρει μαζί του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Δηλαδή, Βύντρα, Μανωλά, Μόρα, Τζαβέλλα, Ταχτσίδη, Σάμαρη, Καραγκούνη, Φετφατζίδη, Γκέκα και Χριστοδουλόπουλο. Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω κι εγώ. Αυτά, δηλαδή, κατάλαβαν οι διεθνείς. Και προφανώς γκολκίπερ θα είναι ο Καπίνο, ίσως από ένα ημίχρονο με τον Γλύκο. Με τον Μανωλά του Ολυμπιακού να παίζει υποχρεωτικά δεύτερο σερί ματς, αφού είναι τραυματίας ο Σωκράτης και δεν υπάρχει άλλος στόπερ στην αποστολή!
Θα μου πείτε, ο Κονέ; Κι εμένα μου έκανε εντύπωση πως δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, αλλά μπορεί να παίξει από ένα ημίχρονο π.χ. με τον Καραγκούνη.
Εντάξει, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για το τι θα κατεβάσει ο Σάντος, όμως σας δίνω την αίσθηση που υπάρχει στους κόλπους της εθνικής ομάδας λίγες ώρες πριν το ματς.
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ιδέα αυτή-υπό την έννοια πως καλύτερο είναι να βάζεις με τους βασικούς κάθε φορά και τρεις τέσσερις αναπληρωματικούς, για λόγους ομοιογένειας, όμως αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον το αποψινό φιλικό, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των διεθνών μας για μία τέτοια ενδεκάδα.
Θα έχει γούστο να δούμε πολλά νέα πρόσωπα, έστω κι αν είναι λίγο αδόκιμο να κάνει μία εθνική 10 αλλαγές από το ένα φιλικό στο άλλο παραμονές του Μουντιάλ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: