Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Στο επίκεντρο οι νέοι του ΠΑΟΚ»

kermanidis
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεταγραφή του 15χρονου Βαγγέλης Παυλίδη, στην Γερμανική Μπόχουμ.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είναι αλήθεια ότι δώσαμε ακόμα μια μεταγραφή ,μετά από επιθυμία του παιδιού αλλά και των γονιών να παίξει στο εξωτερικό αν και είχαμε αρκετές προτάσεις και από Ελληνικές ομάδες. Η Μπόχουμ τον ζήτησε και επίσημα και ο πλέον ο Παυλίδης είναι ποδοσφαιρικής της Γερμανικής ομάδας».
Για τις απολαβές του από την Γερμανική ομάδα: «Το κυριότερο είναι ότι θα υπάρχει αξιοκρατία, δεν θα αδικηθεί και θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Από εκεί και πέρα του εξασφάλισαν τα πάντα. Θα εγκατασταθεί στο αθλητικό κέντρο της Μπόχουμ, που είναι ένα πραγματικό «στολίδι», έχει Ελληνικό σχολείο που είναι ένα φοβερό πλεονέκτημα. Όλα του τα έξοδα τα πληρώνει η ομάδα και θα έχει και έναν μηνιαίο μισθό».
Αναφορικά με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Η αποστολή μας σαν ακαδημία είναι αυτή και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Εγώ χαίρομαι που τα παιδιά μας είναι στο επίκεντρο των ομάδων και από αυτούς εξαρτάτε το τι θα κάνουν  στο μέλλον, από εμάς έχουν όλη την ελευθερία να μεταγραφούν όπου τους αρέσει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: